WHAT THEY SAY

 

 

Mijn website was behoorlijk gedateerd. Ik zag er tegenop om te verfrissen en dacht dat alles helemaal opnieuw zou moeten. Femke heeft zeer slagvaardig een frisse wind laten waaien. M’n look, de herkenbaarheid is gebleven en toch is alles naar nu getild. In een adem door zorgt ze ook nog voor een betere vindbaarheid in Google. Ze neemt de leiding weet van wanten en is een pro. Ieder z’n vak en dit is het hare.

- Leneke van der Velde, Yoga Centrum Veenendaal

---

Femke heeft voor mijn kapsalon mijn visitekaartjes, flyers, cadeaubonnen, kortingskaarten en prijslijst ontworpen. Precies in de stijl die ik mooi vind. Door de prijs kwaliteit verhouding ben ik heel blij met haar als persoon en uiteraard dik tevreden over de geleverde producten! 

- Lizzy Segond von Banchet, HairstyLizt

---

Femke is voor mij de ultieme sparringpartner op het gebied van marketing en creatieve ideeën. Met haar aanpak en snelle handelen zorgt ze altijd voor de juiste toon en het perfecte plaatje. Onderscheidend, betrouwbaar en heel fijn om mee samen te werken!

- Kirsten van der Velde, Bodyfashion

---

Dankzij Femke hebben wij beter contact dan ooit met onze bestaande én nieuwe klanten. Femke zorgt er voor dat ons bedrijf digitaal up to date en vriendelijk is. Meedenken, daadkracht, precisie en no nonsense zijn de woorden die Femke het best beschrijven!

 

Iwan Swanborn, Sportschool van der Velde

---

Femke is erg fijn om mee samen te werken. Ze heeft ontzettend veel geduld en is heel precies in haar werk. Ze weet heel goed wat ze doet en levert fantastisch werk!

- Joy Muller, Relax &Joy