Hoe zet je jouw bedrijf neer? Hoe moet jouw bedrijf overkomen? Hoe bereik je de juiste doelgroep? Ik kan mij voorstellen dat die vragen waarschijnlijk vaak door jouw hoofd gaan. Het is ook niet niks!

 

In februari 2017 begon ik, tijdens mijn studie, met Studio FEMS. Dit was omdat ik niet kon wachten met het toepassen van alles wat ik leerde. Ik vind het geweldig om bezig te zijn met het vormgeven van drukwerk, het maken van social media berichten, het branden van een bedrijf, ervoor zorgen dat een bedrijf hoog komt te staan bij de zoekresultaten, meer zichtbaarheid en klantenwerving krijgt, te fotograferen en nog veel meer!

 

Wie ik ben? Ik ben Femke Swanborn - Muller, geboren in 1999 en vanaf kleins af aan zag ik overal het creatieve van in. Hoe vaak ik mijn kamer heb veranderd toen ik nog heel jong was? Valt haast niet te tellen. Hoeveel ontwerpen ik daarvoor heb gemaakt? Dat durf ik niet eens te tellen. Daarom vind ik het heerlijk dat ik anderen kan helpen bij welk creatief proces dan ook!

Studio Fems, marketing, vormgeving, social media beheer, fotografie, video